Siste mulighet for påmelding!

Kun deltakere som har forhåndsbetalt vil slippe inn.

Det er nå åpnet for et lite antall ekstraplasser på treffet! Om du ønsker en slik plass så er det viktig å gjøre en påmelding og betale til konto oppgitt i epost med betalingsinformasjon. Betaling må være hos oss senest onsdag 30. mai.

Hvis du, etter at vi stengte for ordinær påmelding, har sendt forespørsel om plass til post@classicscooterrun.no, så trenger du ikke å gjøre en ny påmelding via nettsiden. Du vil da få en epost med betalingsinformasjon. Betaling må være hos oss senest onsdag 30. mai.

Sjekk din status for påmelding og betaling på deltakerlisten. Ta kontakt om du anser din egen status som feil.

For de som ikke melder seg på vil det likevel være mulig å få en smak av CSR18. Lørdag formiddag er det fri adgang til treffområdet, og vi ønsker dere også velkommen til å bli med på lørdagens rideout. Etter rideout vil treffområdet være forbeholdt de som er påmeldt og har betalt. Se treffprogram for tider.

EnglishGermanItalianRussianNorwegian