Classic Scooter Run 14-16. juni 2019 Dagali (Geilo)

Da er det klart at neste års Classic Scooter Run 20 blir arrangert på Dagali, 3 mil sør for Geilo med Classic Scooters Club Bergen som arrangør.

Meld gjerne din interesse på Facebook

Treffet arrangeres i weekenden 14 – 16. JUNI !  og gjentar dermed suksessen fra 2015, hvor 80 scooterister fra store deler av Sør-Norge var representert i tillegg til noen «ensomme ryttere» fra Sverige og Østerrike ! Dagali Hotell er allerede booket inn som overnattingsted. I tillegg disponeres hotellets hytte- og campingplass. Det tas sikte på å benytte Dølahallen, like ved hotellet.

En del aktiviteter blir det også plass til. Det er håp om å benytte den nedlagte flystripen på Dagali til scooterkjøring. Ellers blir det felleskjøring om lørdagen på dertil egnede «scooterveier» – enten på grus eller asfalt.

Foreløpig er neste års scootertreff i støpeskjeen, og flere detaljer kommer derfor plutselig i tiden fremover. Det er bare å markere weekenden 14 – 16. juni 2019 i almanakken – for ingen ekte scooterist vil gå glipp av et hyggelig og sosialt scootertreff i tusen meters høyde?

EnglishGermanItalianRussianNorwegian