Påmelding

Påmelding ble avsluttet 30. mai.

Enda ikke påmeldt – send oss en epost

Vennligst fyll ut skjema under for å melde deg på. Les teksten her først.

Du vil etter registrering motta en e-post med betalingsdetaljer, en unik ID som bes oppgitt ved betalingen samt en privat lenke der du kan endre din registrering eller melde deg av.

Ved betaling fra utlandet har vi 2 løsninger: Ved bankoverføring, ber vi deg også betale gebyr (+ NOK 50) per innbetaling, se prislisten for flere detaljer. Eventuelt synes Transferwise å være en god løsning (vi ser at flere med hell har brukt denne), og du trenger da heller ikke betale det nevnte gebyr.

Om du ønsker å kjøpe treffets t-skjorte (NOK 200,-) ber vi om din størrelse. Du kan betale nå eller senere. Ved forhåndsbetaling er du sikret at du får ønsket størrelse, og den legges i goody-bagen du får ved ankomst. Om du ikke har bestemt om du vil kjøpe t-skjorte, er det uansett fint om du angir størrelsen din, da er sjansen større for at den finnes tilgjengelig for kjøp på treffet. Dette er ikke bindende.

  • Om du tenker å bo i eget telt på plassen, vennligst kryss av for dette i skjemaet.
  • Om du har med bil og trenger parkering til denne, vennligst kryss av for dette i skjemaet.
  • Om du har med campingvogn / campingbil, kryss av for bil, parkering samme sted (vi har ikke plass innenfor gjerdet til annet enn telt og scootere)

Se liste over de påmeldte her.

EnglishGermanItalianRussianNorwegian